Проєкт Школа волонтерів AVA

Для плідної співпраці у вихованні та всебічному розвитку молоді м. Харкова Управління у справах сім’ї та молоді Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту повідомляє, що розпочинається проєкт Школа волонтерів AVA. Завданням школи с популяризація волонтерського pyxy, здорового способу життя та неформальної освіти молоді міста Харкова.

За час існування проєкт сотні молодих харків’ян пройшли навчання в Школі волонтерів AVA, і у мирний, і у воєнний час випускники школи брали участь у проведенні загальноміських спортивних, культурних, освітніх, іміджевих та соціальних заходах нашого міста.

Школа волонтерів — це безоплатне навчання, в рамках якого молоді люди зможуть отримати базові знання з основ волонтерства, разом із фахівцями Національного університету цивільного захисту України дізнаються, як діяти в надзвичайних ситуаціях та отримають «Алгоритм надання першої допомоги населенню» від Харківського осередку «Червоного хреста». Також багато інших тем, на яких молодь зможе прокачати навички Soft skills: стресостійкість, партнерство, комунікацію та етику спілкування.

Навчання буде проходити три рази на тиждень у «гібридному форматі» : онлайн або офлайн зустрічі   в залежності   від безпекової ситуації в місті. До навчання запрошуються молоді люди від 14 до 35 років.

Для того, щоб узяти участь у заняттях, потрібно зареєструватися за посиланням тут.  

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.