Захід «Герої не вмирають»

Герої не вмирають20 лютого наша країна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – на знак відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, які захищали ідеали демократії, права і свободи людей та європейське майбутнє України.

Воїни Світла повстали проти насилля, несправедливості та наруги над своєю країною… Кожен здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради оновлення України.  З метою вшанування пам′яті мужніх учасників подій на Майдані, вулицях Грушевського та Інституцькій (2013-2014), яких українці називають просто – Герої Небесної Сотні, сьогодні, 20.02.2019, був проведений виховний захід «Герої не вмирають». Захід супроводжувався мультимедійною презентацією «Герої не вмирають», де були використані матеріали ЗМІ про події на Майдані, поезії самих учасників Майдану та молодих авторів, фрагменти відеоматеріалів «Майдан. Вшанування Небесної Сотні».

Коли перед очима зринають кадри із пораненими та вбитими героями, проглядаючи фотографії Небесної сотні, дивлячись їм у вічі, ми розуміємо, що вислів «душу й тіло ми положим за нашу свободу» став для сучасної історії української нації не просто словами з Гімну. Небесна Сотня віддала життя за кожного з нас!

Світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу, ідеали демократії, права і свободи людей та європейське майбутнє України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Будьмо ж гідними великої слави героїв!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.