Відкриття обласних спортивних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу

19 лютого 2019 року в ЦПТО № 1 м. Харкова відбулось урочисте відкриття обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя». Змагались за волейбольну першість учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти (юнаки та дівчата).
Учасників змагань привітали директор Центру Шепеленко Світлана Миколаївна, заступник начальника Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Лук’янченко Наталія Петрівна, методист НМЦ ПТО Сухілін Віктор Володимирович, заступник головного судді змагань Берестовий Володимир Михайлович. Гості звернулись з поздоровлнням до команд і побажали усім міцного здоров’я, гарного настрою, наполегливості на шляху до поставленої мети, хорошої гри та майбутніх перемог.

Змагання проводяться в м. Харкові з 19 по 21 лютого 2019 року на базі ЦПТО №1 м. Харкова з метою залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом; виховання позитивних якостей особистості, додержання норм колективної взаємодії та співпраці у досягнені мети; пропаганди та формування засад здорового способу життя серед учнівської молоді; подальшого розвитку волейболу серед учнів; формування збірної команди для участі у Всеукраїнських змаганнях.
Перший день змагань запам’ятався цікавою напруженою боротьбою. Всі присутні отримали цікаві враження та позитивний заряд енергії.
Бажаємо всім учасникам вдалих стартів, яскравих перемог!

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.