ДКА у групі С2-1

Державна кваліфікаційна атестація – це завершальний етап навчально-виробничого процесу, що здійснюється відповідно до Закону України “Про професійно-технічну освіту”, Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту, інших законодавчих актів України.

Учні гр. С2-1 ЦПТО № 1 м. Харкова 22 червня 2017 року завершили навчання та успішно склали Державну кваліфікаційну атестацію (ДКА).

1ДКА проводилася державною кваліфікаційною комісією, яка розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання ними пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальної програми виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики та наряди на пробні кваліфікаційні роботи. 3

Випускники, а завтра вже кваліфіковані робітники, показали свої знання і вміння, які здобули під час навчання у навчальному закладі, а також при проходженні виробничої практики на підприємствах.

Нехай знання та практичні навички, отримані у нашому навчальному закладі, неодмінно стануть запорукою, допоможуть досягти омріяних вершин у вашій професійній діяльності!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.