Підбиття підсумків роботи

Сьогодні, 13 червня  2017 року, в ЦПТО № 1 м. Харкова відбулася педрада «Підсумки діяльності педагогічного колективу за 2016/2017 навчальний рік і перспективи на 2017/2018 навчальний рік».

02Розпочала засідання директор Центру Шепеленко С.М., яка акцентувала увагу на проблемних моментах нашого навчального закладу, перспективах розвитку та співпраці з іншими установами та підприємствами області.

З метою різнобічного вивчення результатів діяльності педагогічного колективу за 2016-2017 н.р. звітували про виконану роботу та досягнення голови методкомісій  Єрмакова Н.В., Зорицький Ю.С., Саваринський К.Ю., Каплун А.Ф..

Про виконання планів та програм з професійно-практичної підготовки повідомив старший майстер Воробйов В.М.

Заступник директора з НВР  Чопова О.В. доповіла про виконання завдань річного навчального плану Центру та проаналізувала досягнення за 2016/2017 навчальний рік.

Аналіз роботи закладу за навчальний рік показав, що обрані форми і методи, об’єднані 8зусилля адміністрації та педагогічного колективу позитивно впливають на результативність роботи, досягнення мети та виконання поставлених завдань.

Директор ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко С.М., підсумувавши роботу колективу, відзначила найкращих майстрів та викладачів; переможцю обласної виставки методичних матеріалів викладачу Нагорній М.А. вручила Подяку.

До підсумкового протоколу педради були внесені  пропозиції, зауваження стосовно діяльності закладу на 2017-2018 навчальний рік.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.