Смаколики для бійців ЗСУ

Вже не вперше ЦПТО № 1 м. Харкова бере участь у благодійних акціях на підтримку ЗСУ. Зусиллями викладачів та майстрів виробничого навчання з професії “Кухар. Кондитер” спільно зі здобувачами освіти сьогодні, 20 вересня, відправили для бійців роти ПТРК 142 Окремої Піхотної Бригади смаколики. Такі акції не тільки підіймають бойовий дух військових, але й об’єднують громаду навколо спільної мети.

У кожній коробці зі смаколиками, яку передали воїнам ЗСУ, знаходився лист-подяка із такими словами:

Уся наша країна, весь світ пишаються вами, наші воїни ЗСУ! Завдяки вам ми маємо змогу продовжувати жити, навчатися і втілювати свої мрії в життя. Завдяки вам ми вільні та незалежні. Ви — приклад мужності та відданості своїй країні! Дякуємо, що бережете наші життя! 

Воїни ЗСУ, нам важко уявити, що ви переживаєте кожного дня. Який біль, страх, втому та інші емоції ви відчуваєте. Але хочемо вам подякувати за ваш захист нашої країни, який ви не припиняєте ні на мить. Ви — герої нашого часу, які надихають нас на навчання і працю. Ми не припиняємо пишатися та захоплюватися вами! Бажаємо, щоб жахіття війни закінчилися якомога скоріше і кожен повернувся до свого рідного дому!

Дякуємо вам за все!

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.