Фестиваль професій «Проф-fest»

ЦПТО № 1 м. Харкова взяв участь у першому за час війни фестивалі професій «Проф-fest», який відбувся у Харкові 28 березня в укритті одного з навчальних закладів.   Серед 13 закладів професійно-технічної освіти міста наш заклад теж демонстрував учням випускних класів шкіл свої можливості, потенціал і які професії можна набути в ЦПТО № 1 м. Харкова.

Майбутні кухарі, кондитери, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів та інші здобувачі професійно-технічної освіти показали свою майстерність. Відвідувачам можна було навіть спробувати свої сили у виконанні трудових прийомів.​

Міський голова Ігор Терехов взяв участь у заході. Він зазначив, що через війну попит на робітничі професії значно зріс. За словами мера, для відновлення зруйнованої інфраструктури, доріг, комунікацій та житла Харків потребує ще більшої кількості кваліфікованих фахівців.

За сумлінну і плідну працю та розвиток професійно-технічної освіти м.Харкова Ігор Терехов вручив Подяки міського голови співробітникам закладів професійно-технічної освіти міста.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.