День відкритих дверей

13 березня  2024 року в ЦПТО № 1 м. Харкова  в онлайн-форматі відбувся День відкритих дверей з учнями шкіл Індустріального району. Дякуємо всім, хто підключився і був весь час з нами на зв’язку. 

Незважаючи на дистанційний формат заходу, атмосфера під час події була надзвичайно теплою та приємною, а доповідачі – щирими та відкритими. 

У цій невимушеній атмосфері заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса СИЛАЇЧЕВА презентувала  наш навчальний заклад. Вона акцентувала увагу присутніх на кадровому забезпеченні освітнього процесу, перевагах навчання у ЦПТО № 1 м. Харкова.

Надалі викладачі закладу Северин ЗОРИЦЬКИЙ та Лілія ЧАЙКА більш детально розповіли учасникам зустрічі про професії, за якими йде підготовка у ЦПТО № 1 м. Харкова, та дали змогу присутнім переглянути відеоматеріали про спеціальності, за якими здійснюється підготовка.

Правила прийому на навчання у 2024 році висвітлила викладач Наталія ЄРМАКОВА. Вона також  розповіла про сайт ЦПТО № 1 м. Харкова, де кожен може знайти потрібну інформацію та заповнити заяву на вступ, надати всі документи в електронній формі. У дружній атмосфері перед закінченням заходу вона провела з учнями вікторину «Знавець професій».

Надавши вступникам вичерпну інформацію щодо навчання в Центрі професійно-технічної освіти № 1  м. Харкова, ми сподіваємося, що вони зможуть остаточно переконатися у своєму виборі та надалі будуватимуть своє успішне професійне майбутнє разом з ЦПТО № 1 м. Харкова!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.