До 207-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

9 березня у 1814 році з’явився на світ Тарас Григорович Шевченко – геніальний український поет, талановитий художник, символ нації, безсмертний борець за вільну та самостійну Україну.

Неможливо переоцінити унікальність Тараса Шевченка, його пророчих думок! Вірші поета свідчать про те, що ми – нація. І вже понад 200 років мислитель єднає нас «в сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій» та закликає: «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!».

З нагоди цієї події у ЦПТО № 1 м. Харкова класні керівники та майстри в/н провели з учнями інформаційно-просвітницькі заходи, присвячені відзначенню 207-річчя визначного поета, класика української літератури, мислителя, художника Тараса Григоровича Шевченка.

У рамках виховних годин учні мали змогу: подивитися відеоматеріали,

Такий відомий/невідомий Шевченко: цікаві факти про поета

ознайомитися в бібліотеці з книжковою виставкою  “ Земний уклін тобі, Кобзарю”.

А також сьогодні було нагороджено грамотами переможців фотоконкурсу «Україна – це ми» Рихальського Ігоря Володимировича, учня групи Н-41 (“Верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуванням, налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з ПК”) та Буркуна Богдана Артуровича, учня групи К-11 ( “Кухар, кондитер”).

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.