Зі святом весни, милі жінки!

unnamed

Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме тому, навесні, ми відзначаємо свято весни та жінки!

Всіх представниць жіноцтва зі святом привітала директор ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко Світлана Миколаївна та побажала  міцного здоров’я, величезного жіночого щастя, миру, достатку, любові та добра!

Володимир Миколайович Воробйов  від імені чоловіків привітав жінок зі святом весни, побажав любові у серці, добробуту у кожному домі, миру та злагоди,

Справжнім подарунком для жінок став святковий концерт, підготовлений талановитими учнями нашого закладу.

Святкову атмосферу у залі підтримували вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень, які щиро звучали від чоловічої половини учнівського колективу на адресу дівчат та жінок.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчого колективу за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.