Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Картинки по запросу "герої небесної сотні.gif"20 лютого наша країна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – на знак відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, які захищали ідеали демократії, права і свободи людей та європейське майбутнє України.

У ЦПТО № 1 м. Харкова до Дня Героїв Небесної в навчальних групах з 18 лютого проходять виховні години-пам’яті  з  переглядом презентацій, документальних фільмів про події на Майдані («Пам’яті Небесної сотні…», «Хто вони Герої Небесної Сотні?», «Герої не вмирають», «За Україну, за її волю», «Їх подвиг пам’ятатимемо завжди», «Будемо гідні славі героїв»,  «Ангели майдану»), Хвилиною мовчання була вшановлена пам’ять Героїв Небесної Сотні  та усіх, хто встав на боротьбу за демократичне майбутнє своєї країни.

104

У бібліотеці нашого закладу почала роботу виставка-пам’ять «Герої Небесної Сотні», яка містить документальні та художні книги сучасних українських авторів про події на Майдані, а також світлини Героїв Небесної Сотні та підбірку газетних статей «Вони загинули за Україну».

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.