Спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги»

У нашому Центрі стало вже традицією проводити спортивні заходи до Дня козацтва та Дня захисника України. Сьогодні, 11 жовтня,  у спортивній залі нашого Центру пройшло спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги».

Учасників заходу і всіх присутніх привітала зі святом мужності, витривалості, бойового духу директор ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко С.М. Вона звернула увагу на те, що саме приклади козацтва здатні формувати у молодого покоління твердість, витривалість, уміння долати життєві труднощі, характер, силу волі та лицарські якості.

До програми змагань було включено: естафети, силові конкурси, вправи на спритність та конкурси військового спрямування

Участь у змаганнях брали команди всіх навчальних груп. Переможців  у кожному з видів змагань  нагородили грамотами від навчального закладу. Підбиваючи результати, можна впевнено сказати, що подібні заходи до вподоби нашим учням та викликають жвавий інтерес до занять фізичною культурою і спортом, мотивують до здорового способу життя. Саме приклади козацтва здатні формувати у молодого покоління твердість, витривалість, уміння долати життєві труднощі, характер, силу волі та лицарські якості.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.