До Всесвітнього дня здоров’я

За здоровий спосіб життяНаркоманія є однією з найбільших суспільних проблем, адже наркотики калічать молодих людей, за якими майбутнє нашої нації.

З метою формування здорового способу життя та запобігання вживанню наркотичних засобів у нашому закладі пройшла низка заходів до Всесвітнього дня здоров’я:

12 квітня був проведений виховний захід «Скажи наркотикам «Ні»!».

12 квітня пройшла зустріч учнів групи К-12 з медичним працівником, на якій  розглядалися наслідки вживання наркотиків.

11 квітня вихователь Черкасова С.І. та Голова учнівського самоврядування Арабаджи А.М. в учнівському гуртожитку організували  перегляд тематичних документальних відеофільмів.

З 8 по 10 квітня майстри в/н та класні керівники провели виховні години за такими темами: «Здорова молодь – успішна процвітаюча країна», «Здоровий спосіб життя — залог здоров’я», «Здоров’я той має, хто про нього дбає!», де  висвітлили питання здорового способу життя та відповідальне ставлення до власного здоров’я.

Протягом всього навчального року в ЦПТО № 1 м. Харкова проводяться різні  профілактичні заходи для утримання молоді від спокуси вживання наркотиків. Ведеться антинаркотична реклама та пропагується здоровий спосіб життя.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.