Новорічний концерт

Новий рік, час змін та святкової магії. Дружній сміх, море вражень і позитивні емоції – це саме те, що об’єднало 20 грудня всіх присутніх в актовій залі ЦПТО № 1 м. Харкова. В святково прикрашеній актовій залі Центру відбувся новорічний концерт  «З Новим Роком, друзі!», який підготували та провели який учні та викладачі  нашого закладу.

Жодне новорічне свято не буває без Діда Мороза та Снігуроньки. Завітали вони й до нашого Центру, але прийшли не самі, а з юним Новим Роком. Казкові гості побажали усім успіхів у добрих починаннях, родинного затишку та мирного неба. А юні таланти приєдналися до найкращих побажань і подарували глядачам свої пісні, танці, композиції.

На завершення чудового новорічного дійства слово мала директор ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко Світлана Миколаївна. Вона подякувала учасникам за такий прекрасний концерт і побажала, щоб і надалі вони всіх радували своїми талантами. Також Світлана Миколаївна привітала усіх з наступаючим Новим роком, побажала здоров’я, щастя, удачі та здійснення найзаповітніших мрій.

Щасливого Нового року!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.