Козацька наснага

Козацька наснага14 жовтня в Україні відзначають День захисника України. З нагоди цієї  події у спортивній залі  нашого Центру 9 жовтня проводилися змагання серед учнів усіх груп «Козацька наснага».

Перед учасниками та вболівальниками виступила директор ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко Світлана Миколаївна. Вона щиросердно привітала всіх із державним святом – Днем захисника України, який відзначається у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, водночас із Днем Українського козацтва. Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Світлана Миколаївна звернула увагу на те, що спортивні ігри «Козацька наснага» – це ще один крок  до відродження самобутньої спадщини українського народу, що ці змагання спрямовані на формування в учнів фізичного, соціального та духовного здоров’я. А також вони сприяють активному способу життя, вдосконаленню фізичної підготовки, веденню активного способу життя, підготовці до служби в Збройних силах України.

За перемогу у кожному виді змагань команди нагороджувалися дипломами. За загальним підрахунком перемог. команда гр. К-22 виборола І місце.

8 81

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.