Підбиття підсумків роботи

Сьогодні, 25 червня  2018 року, в ЦПТО № 1 м. Харкова відбулася педрада «Підсумки діяльності педагогічного колективу за 2017/2018 навчальний рік і перспективи на 2018/2019 навчальний рік».

Розпочала засідання директор Центру Шепеленко С.М., яка акцентувала увагу на перспективах розвитку та співпраці нашого навчального закладу з іншими установами та підприємствами області.

З метою різнобічного вивчення результатів діяльності педагогічного колективу за 2017-2018 н.р. доповіли про виконання завдань річного навчального плану Центру та проаналізували досягнення за 2017/2018 навчальний рік заступники директора з НВР,  з НР та НВихР Чопова О.В., Озірна А.В. та Лугова Ю.С.

Аналіз роботи закладу за навчальний рік показав, що обрані форми і методи, об’єднані зусилля адміністрації та педагогічного колективу позитивно впливають на результативність роботи, досягнення мети та виконання поставлених завдань.

Директор ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко С.М., підсумувавши роботу колективу, відзначила найкращих майстрів в/н та викладачів; переможців обласних виставок методичних матеріалів викладачів Каплуна А.Ф., Герман С.І., Каздобу Т.В..

До підсумкового протоколу педради були внесені  пропозиції, зауваження стосовно діяльності закладу на 2018-2019 навчальний рік.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.