До Дня працівників освіти

До Дня працівників освіти

01Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами – День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.

В ЦПТО № 1 м. Харкова 28 вересня відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для освітян розпочалося ще на першому поверсі закладу, де викладачі та майстри виробничого навчання мали змогу ознайомитися із святковими стіннівками та виставка квіткових композицій, які підготували учні.

У актовій залі учні охоче привітали освітян піснями, віршами, сценками та гуморесками. Під час концерту викладачів та майстрів виробничого навчання привітала директор нашого Центру Шепеленко Світлана Миколаївна.

Отже, дорогі освітяни, ще раз вітаємо Вас з професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров’я та довголіття. Від імені ваших учнів бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.