НАСИЛЬСТВУ – НІ

Ya-1Насилля не має географічних, соціальних та релігійних кордонів. У цього злочину не може бути ніяких виправдань, про нього неможна мовчати.

З метою чіткого усвідомлення того, що насилля – це сміття, яке потрібно виносити з дому, 4 квітня групи К-1 та П-1  під керівництвом майстрів виробничого навчання Галямової Олени Олегівни, Зенькової Олени Федорівни та Гонтар Алевтини Петрівни було проведено відкритий виховний захід “Насильству –  ні”. Головний меседж тренінгу: попередження насильства, профілактика та запобігання жорстокому поводженню у родині та соціумі. На заході були присутні учні І, ІІ курсів та адміністрація ЦПТО № 1 м. Харкова.

Учнів ознайомили з поняттям насилля, видами його проявів (економічне, фізичне, сексуальне, емоційне), повідомили про служби, заклади та установи, до яких слід звертатися у разі скоєння насилля, розповіли  про те, як потрібно просити про допомогу та надали відомості про поняття “булінг”  – тривалий процес свідомого жорстокого ставлення з боку однієї дитини або групи дітей до іншої дитини або групи дітей.  Крім того, були розіграні  ситуації щодо можливого потрапляння під фізичне та сексуальне насильства.

В кінці заходу було зазначено актуальність теми, та розуміння  присутніми нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.