Тиждень з професії «Кухар. Кондитер» «Масляна прийшла- відчиняй ворота»

Кухар. МаслянаПрофесійний тиждень — це одна із форм роботи, що містить цілеспрямовану, колективну, індивідуаль­ну, практичну діяльність педагогів, спрямовану на під­вищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів.

Тиждень професії «Кухар. Кондитер», приурочений  прощанню зими з  назвою «Масляна прийшла – відчиняй ворота!» розпочався в ЦПТО № 1 м. Харкова  20 лютого і буде тривати до 24 лютого.

У понеділок: на виховних годинах учні розповіли про святкування Масляни в Україні, читали приказки першого свята весни, майстер в/н Погрибенко В.М.  провела відкритий урок виробничого навчання разом зі студентами-практикантами за темою «Приготування страв з яєць»

У вівторок викладач спецдисциплін Нагорна М.І. та майстер в/н Коваленко Л.М. в кухні-лабораторії показали майстер-клас з приготування десертів «Швидко, легко, смачно!».

Середа запам’яталася учням та педагогічним працівникам кулінарним поєдинком серед учнів групи К-11 ( керівник кулінарного поєдинку – майстер в/н Єлакова В.О.).

В четвер за планом в рамках професійного тижня пройде  відкритий інтегрований урок теоретичного навчання.

В останній день, п’ятницю, заплановано провести у вестибюлі закладу ярмарок «Ех, розгуляй!». На ярмарку усі охочі будуть мати змогу скоштувати різноманітні смачні млинці та млинчики.

На завершення тиждня  учні та педагогічні працівники «смачної» професії планують «розділити  смак» пирога «щастя» зі всіма присутніми та подарувати  приємні та позитивні відчуття весняного свята.  А членам методичної комісії  залишиться тільки підбити підсумки проведеного тижня.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.