Новорічний концерт

22 грудня, напередодні Нового року, в актовій залі ЦПТО № 1 м. Харкова відбувся святковий концерт для викладачів, співробітників та учнів.

1За традицією з вітальним словом до присутніх звернулася директор Центру Шепеленко Світлана Миколаївна. Вона зазначила, що поточний рік видався напруженим, але завдяки злагодженій та ефективній роботі всього колективу наш Центр продемонстрував високі результати по багатьом напрямками діяльності. Директор побажала колегам і учням миру, добра і благополуччя і висловила упевненість, що майбутній рік принесе ще більше досягнень і перемог.2

Новорічні віншування прозвучали від Дід Мороза та Снігуроньки, що завітали до навчального закладу, принісши з собою море радощів, веселощів, розваг, позитивних емоцій та усмішок.

Прикрасою свята стали святкові пісні, комічні сценки та запальні танці у виконанні талановитої учнівської молоді. Свою головну місію – створити святковий настрій – новорічний концерт виконав, ставши гідним втіленням кращих традицій ЦПТО № 1 м. Харкова.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.