Позакласний захід «Алкоголь і підлітки»

Сьогодні, 12 вересня, в ЦПТО № 1 м. Харкова для учнів І курсу груп К-11, К-12, відбувся позакласний захід «Алкоголь і підлітки», який підготували учні гр. К-1 разом з майстром виробничого навчання Галямовою Оленою Олегівною. Виховний захід був спрямований на формування уявлення, що алкоголізм – це хвороба, виховання негативного ставлення до алкогольних напоїв, визначення причин та насідків вживання алкоголю, активізування уваги на формування здорових звичок.

У ході заходу учні називали причини і наслідки шкідливих звичок, які руйнують людський організм. Колективно вирішували проблемні ситуації, які трапляються серед підлітків.

«Кожна людина має свободу вибору. Кожен сам вирішує, вживати алкогольні напої чи ні, зміцнювати своє здоров’я фізичними вправами чи рости хирлявим слабаком. Проте правильний вибір може зробити тільки той, хто вже здатний відповідати за свою поведінку, за своє здоров’я та, взагалі, за своє майбутнє.», – зробили висновок учні.

Сподіваємось, що такий спільний захід за участю учнів, викладачів та майстрів в/н дасть хороші результати у вихованні сучасної молоді.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.