День святого Миколая

У четвер, 17 грудня 2015 р.в ЦПТО № 1 м. Харкова відбулося святкування улюбленого всіма Дня святого Миколая. Свято було організовано для учнів-сиріт та учнів, позбавлених батьківського піклування.

Розпочалося свято виступом заст. директора з НВР Чопової Оксани Володимирівни, яка привітала присутніх зі святом Святого Миколая та з наступаючими новорічними та різдвяними святами. До учасників свята звернулася керівник гуртка «Патріот» Завершинська Н.Л., яка розповіла присутнім про життя Святого Миколая, звертаючи увагу на його велику любов до ближніх,  хворих, бідних і потребуючих. «Святий Миколай жив дуже давно, однак люди і сьогодні про нього пам’ятають, адже  святий Миколай жив любов’ю і добротою до ближніх. В кожній людині, особливо в найбільш потребуючих, він бачив самого Бога. Такі відвічні цінності як любов, доброта, милосердя та допомога потребуючим будуть завжди актуальними», – зазначила Завершинська Н.Л..

Найрадіснішою хвилиною для учнів було отримання подарунків. Радість, усмішка та щирість в очах учнів ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Наші учні  Центру вміють шанувати традиції, особливо це вдається учням, які мешкають в гуртожитку. Ця згуртована учнівська родина  постійно втілює в життя різноманітні ідеї.

Під керівництвом вихователя Черкасової Світлани Іванівни, цікаво та змістовно пройшло святкування Дня Святого Миколая у гуртожитку. Учні отримали яскраві позитивні емоції та гарний настрій.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.