Свято обдарованих

У актовій залі ЦПТО № 1 м. Харкова 23 листопада відбулася урочиста подія – свято обдарованих, талановитих особистостей, які у цьому навчальному році завдяки своїй працелюбності, наполегливості та цілеспрямованості здобули перемоги у І етапі  Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Привітати переможців прийшли директор Центру,  заступники директора, методисти, викладачі та майстри виробничого навчання.

Зі словами привітань звернулася до переможців олімпіад директор ЦПТО № 1 м. Харкова Світлана Миколаївна Шепеленко і висловила свої сподівання, що вони – це майбутній цвіт нації, що своїми перемогами вони, без сумніву, примножать славу нашого Центра, нашого міста, нашої країни!

Усі переможці І етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад отримали цінні подарунки та грамоти.

Слова шани й подяки звучали і на адресу викладачів, адже саме вони є співавторами успіху своїх вихованців. Завдяки їхній наполегливій праці і любові до учнів ми маємо високі результати знань.

Бажаємо усім учасникам подальших успіхів у навчальній, творчій та практичній діяльності, а переможцям – здобути призові місця у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.