Тиждень професії «Електрогазозварник»

З метою розвитку творчої ініціативи та ділової активності учнів, формування інтересу до обраної професії, розуміння необхідності та престижності робітничих професій, з  2 по 6 жовтня 2015 року в нашому Центрі проходить тиждень професії «Електрогазозварник». Тиждень насичений різноманітними заходами: виставки, конкурси, перегляд кінофільмів.

В рамках тижня учні підготували плакати «Зварник – професія майбутнього», в яких відобразили історичні відомості про зварювання, повідомлення про сучасні зварювальні матеріали, новітні технології, цікаві факти про метали.

Викладачем предмету «Обладнання та технологія зварювальних робіт» Подолічем Ю.Я. проведено відкритий урок «Дефекти зварних швів, та методи їх запобігання» з використанням інноваційних педагогічних технологій. Майстер виробничого навчання Пичка Н.І. провела позакласний захід з інтелектуальної гри брейн-ринг «Сходинки до майстерності». За результатами цього змагання були визначені та нагороджені переможці.

Сподіваємось, що професія електрогазозварника, яку обрали наші учні, принесе їм радість самореалізації та матеріальний статок.

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.