Обласний семінар-практикум

В нашому Центрі  24.03.15 року відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників слюсарного та верстатного профілю за темою: “Реалізація індивідуального діяльнісного та практичного підходів у процесі організації самостійної роботи учнів на уроках професійно-практичної та професійно-теоретичної підготовок”.101

У роботі обласного семінару-практикуму активну участь взяли викладачі та майстри ЦПТО № 1 м. Харкова. З доповіддю «Системно-діяльнісний підхід до організації самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів» виступив викладач Бурячук В.М. На тему «Місце  та роль електронного підручника в навчально-методичному забезпеченні навчального процесу в ПТНЗ» виступив викладач Сазонов О.А. Майстер виробничого навчання Дрига О.В. запросив колег на урок виробничого навчання в групі Н-31.

Заступник директора з НВР ЦПТО № 1 м. Харкова Чопова О.В. ознайомила учасників семінару з напрацюваннями нашого колективу щодо організації самостійної роботи учнів. Семінар-практикум пройшов плідно і цікаво.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.