Конкурс «Кращий за професією»

11 лютого 2015 в актовому залі УІПА пройшов конкурс «Кращий за професією».
Участь брали три команди кухарів: команда УІПА «Монпансьє», команда ЦПТО № «Парижанки» і команда ЦПТО № 4 «Пекучі перці». Кожна команда-учасниця представляла себе, свою назву та девіз. Це було підготовлене домашнє завдання. Всі учасники творчо розкривали особливості професії «Кухаря» та рекламували свій  навчальний заклад.

Далі були конкурси, які вимагали від учасників певної концентрації уваги і кмітливості. Кожен конкурс поєднував у собі гумористичну спрямованість і професійні вміння.

Ефективним способом перевірки професійних якостей і навичок був конкурс з карвінгу (нарізка яблук) для створення святкової атмосфери до Дня святого Валентина.

По закінченню змагання журі присудило нашій команді «Парижанки» друге місце, команді «Пекучі перці» – третє, команді УІПА «Монпансьє» – перше місце.

Цей день пройшов в напруженій і одночасно дружній атмосфері, залишив приємне враження у всіх учасників, журі та глядачів.

Саме така діяльність дозволяє актуалізувати професійні знання, вміння та навички, розвивати професійне мислення, набувати досвід реалізації отриманих знань.

^31466D221D202C2BBEEE917C3C942D6745F1FBBB18002EAA5E^pimgpsh_fullsize_distr

 

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.