Першість з баскетболу серед юнаків

29 січня 2015 року, згідно з календарем спортивних змагань, у ЦПТО № 1 м. Харкова пройшла відкрита першість з баскетболу, у якій змагалися команди юнаків першого, другого та третього курсів.

Змагання проводяться з метою популяризації та розвитку баскетболу серед учнівської молоді, для покращення спортивної майстерності та комплектування збірної команди Центру.  

Помірятися силами прибули команди груп К3-12, Н1-11, Н1-21, К3-22, С2-21, С-31, К3-31, які було розбито на дві підгрупи, змагання в яких пройшли  за коловою системою. Потім відбулися стикові фінальні матчі за 3-4 місце між командами, що зайняли другі місця в підгрупах . Окрасою турніру став великий фінал за 1-2 місця між переможцями двох групових змагань. 

В грі за 1-2 місця йшла запекла спортивна боротьба між командою гр. С2-21 та командою гр. К3-12.  Спортивна вдача була прихильнішою до команди гр. С2-21,  яка й стала переможцем змагань . «Срібним»  призером – таким чином, стала команда гр. К3-12. 

     Переможець першості та призери змагань будуть  нагороджені грамотами та подарунками на відкритій лінійці.

    Бажаємо в новому 2015 році нашим спортсменам хороших результатів  та перемог, а їх тренерам – натхнення та терпіння  у їх нелегкій праці!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.