Формування критичного мислення

В ЦПТО № 1 м. Харкова  20 січня  2015 р. проведено засідання  Педагогічної ради за темою «Формування критичного мислення в умовах впливу ЗМІ та Інтернету через позаурочну  роботу з учнями».  Педрада розпочалася з виступу директора ЦПТО № 1 м. Харкова Шепеленко С.М., у якому були розглянуті  результати виконання рішень попередньої педради, проаналізовані  стан успішності та відвідування учнями занять, наголошені основні задачі сучасної освіті та  можливі шляхи їх вирішення. Світлана Миколаївна також приділила увагу позитивним змінам, які включені у Концепцію  розвитку освіти України на період 2015-2025 рр.  1

З аналізом виховної роботи виступила заст. директора з НВих  Бережна Л.М.   4

Соціальний педагог Калієвський Т.О. проаналізував  роботу вихователів, майстрів виробничого навчання  та класних керівників с учнями, щодо формування в них критичного ставлення до інформації, яку вони отримують  від ЗМІ та черпають з Інтернету.

Виступ практичного психолога Пензар В.А. доповнив  доповідь  рекомендаціями щодо створення  атмосфери, яка б надихала учнів на аналітичну розумову діяльність  й сприяла їх професійному й громадянському самовизначенню.

Серед інших питань розглядались:

–      стан профорієнтаційної роботи та організація роботи щодо виконання держзамовлення на 2015-2016 навчальний рік  (заступник директора з НВирР Чопова О.В.)

–      підготовка до ЗНО та ДПА в випускних групах, участь в обласних олімпіадах,конкурсах МАН  (методист Андрейченко)

–      результати навчальних досягнень учнів за І семестр, та аналіз виконання планів і програм  (заступник директора з НР Заяць)

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.