Майстер виробничого навчання Сушко Олександра Михайлівна 15 грудня в групі К-11 за професією «Кухар-кондитер» провела відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Обробка грибів, підготовка овочів до фарширування». Урок пройшов на доброму професійному рівні. Для досягнення мети уроку на етапі водного інструктажу були використанні сучасні методи навчання з застосуванням мультимедійного обладнання для презентації, натуральні зразки виробів, картки-завдання, методичні рекомендації по виконанню практичних завдань. Учні демонстрували зацікавленість роботою, активність. Показали високий та достатній рівень навчальних досягнень. Головне в роботі кухаря-кондитера – відповідальність. Кажуть ставлення до роботи та настрій впливають на результат. Хто з любов’ю робить свою справу, той готує справжні шедеври.
ПОШУК
МЕНЮ
Корисні посилання
АРХІВ
Календар