Інноватика в моїй практиці

2 грудня в методичному кабінеті відбулося засідання ШПД  на тему:  «Інноватика в моїй практиці».  Учасники засідання підготували доповіді та презентації одного із інтерактивних методів (прийомів), які вони використовують в своїй діяльності.        1

Назарова Т.С.   «Дистанційна форма навчання»; Єрмакова Н.В. «Інтерактивні методи роботи з учнями»; Городиська Н.В. «Інтерактивні методи навчання»; Пічка Н.І. « Використання інновацій в техніці на етапі мотивації навчальної діяльності учнів»; Карпенко Н.В.  « Урок – ділова гра»; Галямова О.О. «Інтегрований Урок»; Слєпченко О.В. «Акваріум».   

В обговоренні  прийняли участь молоді майстри виробничого навчання  Волошенюк С.А., Сомова О.В., Лемінько С.С..  Підсумки роботи молодих педагогів підвела заступник директора з  навчальної роботи Заяць А.М.  У сучасних документах про освіту акцент ставиться на розвиток інноваційних освітніх технологій в навчальному процесі. Традиційні форми та методики навчання у педагогічній практиці все частіше поступаються  інтерактивним методам і формам організації навчального процесу. Метою заняття було:

  1. Проаналізувати теорію і практику впровадження інтерактивних освітніх технологій в навчальний процес
  2. Виявити зв’язок цього впровадження з тенденціями розвитку сучасного суспільства.
  3. З’ясувати сутність інтерактивних освітніх технологій навчання
  4. Виокремити відповідні інноваційні аспекти педагогічної діяльності у зв’язку з впровадженням цих технологій в навчальний процес.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.