Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки

04.06.14 р. відбулося підсумкове засідання методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки (українська мова та література, світова література, іноземна мова, історія, правознавство) ЦПТО №1 м. Харкова, в рамках якого викладачі звітували про відкриті заходи, підготовлені членами метод комісії у 2013-2014 н.р.

Методична комісія активно працює над удосконаленням змісту і структури навчально-виховної роботи з предметів даного циклу на  основі  впровадження інноваційних технологій навчання. Велика увага приділяється викладачами ефективному використанню ІКТ у процесі навчання з метою підвищення  рівня  пізнавальних та творчих здібностей учнів.  В умовах розвитку інформаційного освітнього простору важливо підвищувати рівень ІКТ-компетентності.

Засідання почалося з методичної оперативки з метою діагностування сформованості ІКТ-компетентності членів методичної комісії. Викладачі працювали з анкетами та діагностичними картами, аналіз яких було обговорено на підсумковому засіданні та визначено, що всі викладачі оволоділи базовим рівнем інформаційно-комунікаційної компетентності, а в окремих її аспектах мають і поглиблені знання та практичні навички.

На підсумковому засіданні члени методичної комісії обговорили результативність використання набутого рівня  ІКТ-компетентності, обмінялися думками щодо подальшої самоосвіти з даного напрямку роботи з метою підвищення пізнавального інтересу учнів до предметів суспільно-гуманітарного циклу.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.