Тиждень «Охорони праці»

Охорона Праці

21 по 28 квітня 2014року у ЦПТО № 1 м. Харкова проходив тиждень «Охорони праці». Протягом тижня проведені такі заходи: перевірка протипожежного стану дільниць, рейди з дотримання вимог ОП в майстернях, дотримання вимог санітарії в побутових приміщеннях та гуртожитку, інструктування учнів перед виробничою практикою, виставка стіннівок, літератури з охорони праці, будуть проведені різноманітні конкурси та вікторини, заключна  лінійка “Хто про безпеку праці дбає, – на виробництві травм не має!”.

Заходи тижня присвячені Всесвітньому дню охорони праці. Відповідно до рекомендацій  МОП 28 квітня 2014 року Всесвітній день охорони праці проводився під девізом: «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві».

Основна мета проведення тижня охорони праці – навчання учнів та працівників Центру правилам безпеки, культури праці, зниження рівня виробничого травматизму і професійних захворювань на виробництві, популяризація безпечних та нешкідливих умов праці; участь учнів, викладачів, працівників Центру у формуванні здорового сучасного виробничого середовища.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.