25.04.2014р. відбулись навчання з цивільного захисту

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту на 2014 рік, та з метою навчання учасників навчально-виховного процесу діям в надзвичайних ситуаціях, 25 квітня на базі ЦПТО № 1 м. Харкова проведено День цивільного захисту.

Його організаторами виступили педагогічний колектив Центру. Такі заходи проводяться щорічно наприкінці навчального року, і є своєрідним підведенням підсумків засвоєння учнями матеріалу з основ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

Розклад  цього дня був вкрай насиченим.  День цивільного захисту почалася з сигналу оповіщення про умовну надзвичайну ситуацію. Проведена евакуація показала узгодженість дій керівного складу Центру, педагогічних працівників та учнів, а також їх готовність до проведення таких заходів. Змагання на швидкість, силу, на нормативи одягання протигазу, надання невідкладної медичної допомоги визначили переможців,  які були нагороджені адміністрацією ЦПТО № 1 м. Харкова.

У роботі з підростаючим поколінням проведення таких заходів є дуже важливим, оскільки вони дають змогу навчити учнів правилам безпеки життєдіяльності, та закладуть у їх свідомості необхідні знання про те, як діяти у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.