Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар, кондитер»

07.03.14 р. у ЦПТО № 1 м. Харкова відбувся відритий урок виробничого навчан

ня в групі К-21 з професії «Кухар, кондитер» — майстер в/н  Коваленко Любов Михайлівна.

Тема програми: «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів»

Тема уроку:  «Приготування начинки з фруктів і ягід. Вимоги до якості»

Урок пройшов на доброму професійному рівні. Для досягнення мети уроку на етапі водного інструктажу були використанні засоби навчання: ІКТ (презентація, проектор, комп’ютер, екран), методичні рекомендації по  виконанню практичних завдань.

Це забезпечило більш наочне представлення матеріалу теми, а  також сприяло розвитку самостійності учнів на уроці виробничого навчання, збільшенню їх пізнавальної активності.

Виробниче завдання учні виконали добре, згідно нормативно-технічної документації.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.