07.03.14 р. у ЦПТО № 1 м. Харкова відбувся відритий урок виробничого навчан
ня в групі К-21 з професії «Кухар, кондитер» — майстер в/н Коваленко Любов Михайлівна.
Тема програми: «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів»
Тема уроку: «Приготування начинки з фруктів і ягід. Вимоги до якості»
Урок пройшов на доброму професійному рівні. Для досягнення мети уроку на етапі водного інструктажу були використанні засоби навчання: ІКТ (презентація, проектор, комп’ютер, екран), методичні рекомендації по виконанню практичних завдань.
Це забезпечило більш наочне представлення матеріалу теми, а також сприяло розвитку самостійності учнів на уроці виробничого навчання, збільшенню їх пізнавальної активності.
Виробниче завдання учні виконали добре, згідно нормативно-технічної документації.