Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар»

22.01.2014 р. В ЦПТО № 1 м. Харкова відбувся відритий урок виробничого навчання в групі К-1 з професії «Кухар» — майстер в/н  Агурєєва Людмила Василівна. Тема уроку:  Приготування прісного тіста для вареників. Формування різними способами. 

Україна завжди славилась своєю національною кухнею. Вареники – одна з найсмачніших страв цієї кухні. Метою цього уроку було не тільки навчити учнів правильним прийомам приготування вареників, а й прищепити любов до української культури, виховувати почуття національної гідності. Майстер виробничого навчання показала трудові прийоми при приготуванні вареників з вишнею, капустою, картоплею, яблуками, сиром.

Виробниче завдання учні виконали добре, згідно нормативно-технічної документації. За зовнішнім  виглядом, смаковими якостями вареники були смачні та викликали апетит.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.