Участь у “Фестиваль учнівських та студентських проєктів з хімії”

З метою створення умов для виявлення, підтримки та розвитку творчого потенціалу молоді, обдарованої в галузі хімії 26 квітня 2024 року о 9.00 в режимі онлайн, розвитку здібностей і логічного мислення учнів і студентів, активізації творчої діяльності вчителів, популяризації оригінальних хімічних ідей та методів навчання хімії  26 квітня 2024 року о 9.00 в режимі онлайн відбувся всеукраїнський  «Фестиваль учнівських та студентських проєктів з хімії», організований Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г.Короленка спільно з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Полтавською академією неперервної освіти ім. М. В. Остроградського та Центром професійного розвитку педагогічних працівників Полтавської міської ради. Це був щорічний вже 17-й за рахунком подібний захід, в якому символічно взяли участь представники з 17-ти областей України.

За напрямом «Ужиткова хімія» від нашого центру під керівництвом викладача  Наталії  Єрмакової свій навчальний проєкт з хімії “Дослідження якості питної води з альтернативних джерел водопостачання” представили учні  групи К-11 Тюлева Владислава та Касьянов Дмитро (всього було продемонстровано результати близько 300 робіт учнів шкіл, ліцеїв, закладів професійної освіти за різними напрямами, темами та секціями).

Приклади виступів:

Для всіх учасників фестивалю участь виявилася продуктивною, цікавою, захоплюючою. Учні не соромилися ставити питання, долучалися до обговорень та виражали свою думку, що сприяло активній та плідній дискусії. Всі учасники дотримувалися правил ввічливості та поваги під час обговорень, а питання були цікаві та практичного змісту, що збагатило життєвий досвід кожного при використанні хімічних продуктів в повсякденному житті.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.