Залишаємося гідними своїх героїв!

20 лютого — День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Будьте сильними на землі,

небо для нас тримає Небесна Сотня.

Ліна Костенко

20 лютого 2024 року – десята річниця вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність.

10 років тому в центрі Києва загинуло більше сотні українців, виборюючи право жити у вільній європейській державі. Юнаки, чоловіки, жінки. Наймолодшому було 17 років, найстаршому – 82.

Цього року в ЦПТО № 1 м.  Харкова під гаслом “Залишаємося гідними своїх героїв!” у навчальних групах проходять виховні заходи до пам’ятної дати.

Хвилиною  мовчання учасники заходів вшановували  полеглих учасників Революції, які віддали своє життя за ідеали демократії та права і свободи українців і сьогоднішніх Героїв – захисників, які віддали своє життя на фронті. 

Дякуємо всім, хто бореться за нашу незалежність, захищаючи наш європейський вибір та територіальну цілісність, а також всім українцям, які активно допомагають у боротьбі з державою-терористом. Слава всім, хто боронив і боронить нашу державу!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.