УРОК ВОЛОНТЕРСТВА

Класні керівники груп К-1 та К-22 Гонтар А.П. та Чайка Л.А. провели для представників учнівського самоврядування урок волонтерства.
Мета уроку — розповісти, що таке волонтерська діяльність та надихнути учнів своїми діями впливати на розв’язання соціальних проблем у своєму місті, громаді та країні.
Волонтерство – це не лише важлива складова громадського активізму, але і цінний навчальний і виховний досвід для молоді. Учні, які беруть участь у волонтерських акціях, навчаються розуміти потреби й проблеми свого оточення, розвивають емпатію та почуття відповідальності задля змін у своєму середовищі.
На урок була запрошена представниця волонтерської Платформи м. Ізюм Анастасія Марченко. Вона розповіла учням про основи волонтерства, мотивувала прикладами інших волонтерів. Також учні отримали інформацію про те, як долучитися до волонтерського руху.
Під час війни волонтерство стає життєво важливою ланкою підтримки та надії для тих, хто потребує допомоги на окупованих і деокупованих територіях, і тих, хто бореться за наші життя кожного дня, — військових.

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.