До Міжнародного дня супу

10 простых овощных супов, которые не уступают мясным - Лайфхакер5 квітня щорічно у всьому світі відзначають дуже смачне свято – Міжнародний день супу.  Ця страва радує людство вже майже дев’ять тисяч років! Майстер виробничого навчання групи майбутніх кухарів К-11 Єлакова Вікторія Олександрівна з цієї нагоди провела відкритий виховний захід «День супу».

Присутні взнали багато цікавого про супи: що слово «суп» має французьке походження і означає хліб, замочений у відварі; що найдавніший рецепт супу записаний в кулінарній книзі, яка датована IV століттям; що у світі існує 150 типів і понад тисячу видів супів; що найкращий час для вживання супу – день, не раніше 12 години й не пізніше, 16 години та ще багато чого цікавого.

Також учні цієї групи продемонстрували супи, які приготували самостійно до дня супу і поділилися секретами їх приготування. 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.