Україна – країна нескорених!

А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.                                                    Ліна Костенко

Своєю збройною агресією Росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів і прямує до новітнього тоталітаризму.

До річниці злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну 22 лютого в ЦПТО №1 м.Харкова пройшов загальноучилищний виховний онлайн-захід «Україна – країна нескорених!».  Організатором цього заходу заступником директора з виховної роботи Ларисою Силаічевою була представлена така добірка матеріалів (пісні, відеокліпи, презентації) на цю тему, що дає змогу виховувати в учнів почуття гордості за рідну землю, незламний народ, який героїчно бореться за власну державу; поглибити знання учнів про кращі риси національного характеру як передумову його сили і незламності.  

Із завмиранням серця всі учасники заходу слухали вірші нашого викладача Ксенії Ворончихіної, відомої харківської поетеси, члена літературної спілки «Нива», про цю війну. Також звучали  вірші сучасних поетів Харкова, яким вона  болить.

Вистояли – переможемо!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.