Співпраця із закладами вищої освіти

Нині, під час війни, профтехосвіта — це потужний тил. Мільйони людей в Україні готують їжу, щоб забезпечувати воїнів на передовій, ремонтують техніку, працюють з дронами та всіляко допомагають наближенню перемоги.

Після закінчення війни країні будуть потрібні професіонали, які вміють якісно та швидко відбудувати все, що зараз намагається знищити ворог. Для подальшого кар’єрного зросту наших учнів ведеться виховна робота.

Так 31 січня 2023 року Центром професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова спільно з кафедрою маркетингу та торговельного підприємництва УІПА було проведено профорієнтаційний та виховний захід «Моя професійна кар’єра» .

Під час зустрічі доценти кафедри Андрющенко О.Б. та Євченко В.В. познайомили учасників з Українською інженерно-педагогічною академією, актуальними спеціальностями кафедри, а також провели онлайн вікторину «ВІРЮ – НЕ ВІРЮ» на загальні знання з економіки.

Щиро дякуємо колективу кафедри маркетингу та торговельного підприємництва УІПА за участь у сприянні підготовки майбутніх професіоналів для України.

 

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.