Дякую героям ЗСУ!

Є така професія – Батьківщину захищати6 грудня – День Збройних сил України. Це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці.

З метою підтримки українських воїнів здобувачі освіти ЦПТО №1 м.Харкова долучилися до патріотичного флешмобу «Дякую героям ЗСУ».  У своїх відео вони звернулися до Збройних сил України, де щиро дякують захисникам за відвагу, мужність, самопожертву в ім’я миру на рідній землі, бажають нашим воїнам сили духу, незламності, міцної віри й швидкої перемоги.

Збройні Сили — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.

Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров’я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.