З Днем Гідності та Свободи

Історії ж бо пишуть на столі.

Ми ж пишем кров’ю на своїй землі.

Ліна Костенко

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.  24 лютого 2022  почалось ще  одне випробування для нашої країни та її народу -війна.  Вже дев’ять місяців поспіль Україна щодня виборює нашу свободу та відстоює свою гідність. Ціна нашої свободи – дуже висока. Треба  пам’ятати про це!

До Дня Гідності та Свободи в  ЦПТО № 1 м. Харкова розпочалися  інформаційні та  виховні години «Наш дух не зламати, свободу не вбити», на яких класні керівники і майстри в/н  обговорювали з учнями ідеали свободи і демократії, які відстоювались під час  українських революцій, а зараз відстоюються  у російсько-українській війні.

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни. 

Ліна Костенко

Народ України буде завжди берегти і захищати Гідність і Свободу як  найвищі гуманістичні цінності.

    Зі святом нас!

Пов`язані зображення:

з рубрики: НОВИНИ ЦЕНТРУ №1

Comments are closed.